AC&T - Assessment, Coaching en Training

AC&T Consulting is een psychologisch adviesbureau, gevestigd te Sittard, Limburg.

Inmiddels ondersteunt AC&T al meer dan 20 jaar bedrijven via kwaliteitsassessments en ontwikkeltrajecten op maat. AC&T ontdekt en ontwikkelt de kwaliteiten van medewerkers, teams en bedrijven. Dit doen de organisatiepsychologen van AC&T via assessments, coaching trajecten en competentietrainingen.

AC&T werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van medewerkers, teams en bedrijf. Daarbij vertrekt AC&T vanuit de combinatie van competenties die het bedrijf en de functie vragen en de competenties die de werknemer bezit. Is er voldoende aansluiting? Waar liggen ontwikkelgebieden en wat is het doorgroeipotentieel?

Assessments vormen de kern van de dienstverlening van AC&T en bieden zicht op gedrag, persoonlijkheid, inzetbaarheid en ontwikkelpotentieel van medewerkers. Tevens denkt AC&T met opdrachtgever en medewerker mee over persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Praktische handvatten, aansluiting bij de werkpraktijk en de leerbehoefte staan daarbij centraal.

De coaching trajecten van AC&T richten zich op de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit van medewerkers en teams. De trainingen richten zich op het ontwikkelen van competenties op het niveau van vaardigheid.